LOS BURROS MEXICAN DELIVERY

LOS BURROS MEXICAN DELIVERY Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 826 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Los Burros Mexican Delivery. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 16:45 Eindelijk lekker Mexicaans eten. We bestellen vaak maar waren heerlijk verrast. Verheugen ons op de volgende bestelling..zalig!! Zeer vriendelijke bezorger. Echte aanrader!!
30 jun 2022 om 20:02 Bezorgtijd zou 70 minuten zijn. Eten kwam binnen 45/minuten maar alles was koud. De beefburrito was zo vet dat we het niet konden eten. De rijst smakeloos. Al met al een prullebakwaardige maaltijd voor veel te veel geld.
28 jun 2022 om 12:24 Hebben zoals altijd weer heerlijk gegeten. Toppings waren heerlijk vers en de brownie om je vingers bij op te eten. Inmiddels favoriet!!
28 jun 2022 om 11:59 Eten was zoals altijd weer super!
27 jun 2022 om 8:30 Eten was ok, smaak is ok, maar het is niet echt bijzonder qua kruiding. Vroeg om pittig maar dat was het niet. Galapenos ook niet kunnen ontdekken. Als je eens iets anders dan kebab wilt prima.
26 jun 2022 om 20:43 Eten was aangebrand, dus heb de helft weg kunnen gooien. Levering duurde ook een eeuwigheid.
24 jun 2022 om 19:40 Super lekker weer! Heerlijke vega burrito, goed gevuld met veel groenten. En de vegan nacho's zijn ook super lekker met de garnering. Vond alleen de brownie wel tegenvallen. Vrij droog. En de slagroom was karig, ook waterig.
15 jun 2022 om 8:35 Burger was slordig opgemaakt en lauw Friet geen Vlaamse friet, maar te scherp gekruide slappe aardappelpartjes
11 jun 2022 om 21:01 Lekker eten, warm bij ons gearriveerd. Wel willen wij meegeven dat de bezorgers wel wat fatsoenlijker door een woonwijk mogen rijden. Met serieus piepende banden door de bocht hier, er had maar een kind moeten lopen... en nóg lachen ook... niet o
10 jun 2022 om 18:58 Alweer heerlijk gegeten Tot de volgende keer
8 jun 2022 om 19:17 Super lekker gegeten. Bezorging was snel en eten nog goed warm. Cheesecake was ook fantastisch. Zeker een aanrader
8 jun 2022 om 12:55 We kregen na bestelling netjes bericht over de verwachte bezorgtijd, maar er werd eerder bezorgd. Heel netjes! Eten was lekker, maar kariger dan we gewend zijn van Los Burros.